Eikra bedrift

 

Eikra kan tilby ulike aktiviteter og opplevelser for grupper og bedrifter. Dere kan komme til oss på gården eller vi kan komme ut til dere som et spenstig avbrekk i ett møte eller som en sosial samling før en middag. 

 

Vi tilbyr ridderturneringer, rideturer med islandshest og vognturer, eller hva med en fakkelvandring med historiske innslag i skumringstimen.

Ridderturnering

Eikra Aktivitet arrangerer tvekamper med riddertema hvor vi utfører aktiviteter som øksekasting, jomfrubæring, pil og bue, vardebygging mm. Dette kan gjennomføres på gården eller ute hos dere. Vi kommer med mannskap etter antall deltakere, alle utkledd i ekte ridderstil. Kapasitet: 10-60 personer

Ridning og vognkjøring

Eikra Aktivitet tilbyr rideopplevelser på trygge islandshester for grupper på 2-6 personer. Vi kan også ta med oss opptil 6 personer i vogn. 

Uansett alder og nivå, vi har turer som passer deg. Våre deltagere starter gjerne opplevelsen i stallen før selve rideturen. Vi har klær og sko av god kvalitet, velegnet for ridning. Dette utstyret inngår i prisen. Rundt gården har vi variert terreng, fra lette skogsveier og stier til åpent fjell på ca. 400-500 meter. Vi ordner også enkel og god servering som smaker godt ute i terrenget. 

Kapasitet: 2-12 personer

Alle turer må forhåndsbestilles.

Til toppen